Kerhoavustukset

Nukkekotiyhdistys jakaa vuosittain toiminta-avustuksia paikallisille nukkekotikerhoille ja -yhdistyksille. Onko teillä suunnitteilla kurssi tai projekti, jossa voisimme auttaa taloudellisesti?


Toiminta-avustusta voi käyttää esimerkiksi näyttelykuluihin, kerhon kokoontumis- tai näyttelytilan vuokraan, ohjaajien matkakuluihin tai jonkin tietyn aihekokonaisuuden materiaalihankintoihin. Isoihin laite- ym. hankintoihin avustusta ei myönnetä, kuten ei myöskään aivan perustarvikkeiden hankintaan (liimat, maalit, puutavara ym.) ilman tarkempaa käyttösuunnitelmaa. 


Avustusten vuosittaisen kokonaismäärärahan vahvistaa vuosikokous ja yhdistyksen hallitus jakaa määrärahan hakijakerhojen kesken. Hakuaika on tammikuusta helmikuun puoliväliin. Hakemuskaavake löytyy täältä blogistamme sivupalkin Lomakkeita-otsikon alapuolelta, klikkaamalla “Kerhoavustushakemus”.


Lähettäkää hakemus sähköisesti osoitteeseen nukkekoti@nukkekotiyhdistys.fi


Toiminta-avustus myönnetään seuraavilla ehdoilla: 

1) Myönnetty avustus maksetaan kuitteja vastaan. Kuitit pitää toimittaa yhdistyksen taloudenhoitajalle rahastonhoitaja@nukkekotiyhdistys.fi viimeistään marraskuun alussa, muutoin niitä ei hyväksytä ja avustusta ei makseta.

2) Kerho ilmoittaa yhteystietonsa Nukkekotiyhdistyksen kerholistalle, sähköpostitse nukkekoti@nukkekotiyhdistys.fi Lista kerhoista näkyy yhdistyksen blogissa www.nukkekotiyhdistys.blogspot.com, sivupalkin Paikalliskerhot-otsikkoa klikkaamalla. Vain sovitut tiedot julkaistaan. 

3) Kerho kirjoittaa Nukkekoti-lehteen jutun avustus vuoden aikana. Yhteyshenkilönä toimii Nukkekoti-lehden päätoimittaja lehti@nukkekotiyhdistys.fi Jutun aiheesta on hyvä sopia etukäteen. 

4) Kerho lähettää Nukkekotiyhdistykselle vähintään 2 euron arvoisia arpajaispalkintoja messukäyttöä varten. Ne voivat olla esimerkiksi tuotetestausten yhteydessä tehtyjä esineitä tai muuten kerhossa tehtyjä esineitä. Myös isompi kokonaisuus, kuten pienoishuone, käy pääpalkinnoksi arpajaisiin. Arpajaispalkintojen toimittamisesta sovittava sähköpostilla ilmoittautumiset@nukkekotiyhdistys.fi

 
                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!