Liittyminen ja osoitteenmuutokset

Tule mukaan edistämään ja kehittämään monipuolista harrastusta! Voit liittyä jäseneksi myös messuilla ja markkinoilla Nukkekotiyhdistyksen pöydässä. Jäsenetuna saat viisi lehteä vuodessa.
Yhdistyksen jäsenmaksu on 35 euroa kalenterivuodessa.
Täytä liittymislomake osoitteessa https://nukkekotiyhdistys.yhdistysavain.fi ja me lähetämme sinulle jäsenmaksun sähköpostitse kun olemme hyväksyneet jäsenhakemuksesi! Mikäli käytät sähköpostia, täytäthän sen tietoihisi. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, lähetämme laskun postitse. Kuluvan vuoden lehdet saat postissa kun olet maksanut jäsenmaksusi. Koska toimimme vapaaehtoisvoimin, pyydämme, että jaksat odottaa jonkin aikaa sekä laskuasi, että lehtiä :)

Oletko muuttanut? Muistathan ettemme saa maistraatista uusia osoitteita, vaan osoitteenmuutos pitää tehdä meille erikseen. Haluatko tarkistaa että meillä on oikea osoitteesi/sähköpostiosoitteesi? Jäsenet voivat kirjautua Yhdistysavaimeen sähköpostiosoitteellaan ja tarkastaa ja korjata tietojansa. Näin se onnistuu:

1. Mene osoitteeseen https://nukkekotiyhdistys.yhdistysavain.fi/.
2. Klikkaa alalaidan copyright-merkkiä
3. Klikkaa "Unohditko tai haluatko luoda salasanan?"
4. Täytä rekisterissämme oleva sähköpostiosoitteesi. Saat tuohon sähköpostiisi linkin, jolla luoda salasana Yhdistysavaimeen.

5. Palaa Yhdistysavaimen etusivulle https://nukkekotiyhdistys.yhdistysavain.fi/, klikkaa jälleen copyright-merkkiä ja kirjaudu sähköpostillasi ja juuri luomallasi salasanalla. Näet seuraavaksi yhteystietosi, ja voit tarkastaa että ne ovat oikein.

Eikö toimi? Ehkä meillä ei ole sähköpostiosoitettasi. Lähetä se meille jasenrekisteri@nukkekotiyhdistys.fi niin hoidetaan asia kuntoon :)

Jos yrität kirjautua kännykällä tai tabletilla, copyright-merkin linkki saattaa olla siirtynyt johonkin merkin ympäristöön. Kannattaa kokeilla nakutella vähän siitä ympäristöstä ;)

Kysyttävää? Lähetä meille viesti facebookissa https://www.facebook.com/Nukkekotiyhdistys tai sähköpostia jasenrekisteri@nukkekotiyhdistys.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!