sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Osallistu kilpailuun! Rakenna pienoishuone!

Kaipaatko kesäprojektia?

Rakenna pienoishuone Nukkekotiyhdistyksen kilpailuun.




Kilpailun teemana on Elämän jälkiä. Voit tulkita teemaa haluamallasi tavalla. Rakenna pienoishuone haluamallasi tekniikalla ja haluamassasi mittasuhteessa. Voit halutessasi asuttaa pienoishuoneen nukeilla tai muilla hahmoilla.

Pienoishuoneen kunkin ulkosivun maksimimitta on 35 cm ja minimimitta 5 cm. Työsi voi olla siis suurimmillaan 35 x 35 x 35 cm tai pienimmillään 5 x 5 x 5 cm kokoinen. Muodon saat itse valita näiden mittojen sisällä. 

Kuva: Aleksi Poutanen


Pienoishuoneessasi saa olla vain yksi tila. Työn tulee olla uusi, kilpailua varten rakennettu tai muokattu. Työtä ei saa esitellä julkisesti ennen kuin Nukkekotiyhdistys julkistaa kilpailun voittajan. Kukin osallistuja tai työryhmä voi lähettää kilpailuun vain yhden työn, mutta henkilö voi osallistua oman työnsä lisäksi yhden työryhmän jäsenenä.

Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä kuvien perusteella. 


Lähetä työstäsi neljä käsittelemätöntä kuvaa osoitteella ilmoittautumiset@nukkekotiyhdistys.fi 30.7.2019 mennessä. Yhden kuvista tulee olla kokokuva työstäsi suoraan edestä otettuna. Muut kuvat voit sommitella haluamallasi tavalla. 

Kerro viestissäsi nimesi, osoitteesi ja kerro työstäsi ja miten se liittyy kilpailun teemaan. Voit esimerkiksi kirjoittaa mistä sait idean työhösi, työprosessista ja mikä tila on kyseessä, kuka sitä käyttää ja miten sekä millainen tunnelma siellä on. Jos käytät työssäsi muiden tekemiä komponenttejä, kysy mahdollisuuksien mukaan lupa tekijältä ja ilmoita ilmoittautuessasi mitkä osat työstäsi ovat jonkun muun tekemiä. Ilmoita myös kuvaaja, jos et ole itse ottanut kilpailukuvia. Nukkekotiyhdistys pidättää oikeuden käyttää kuvia sekä Nukkekoti-lehdessä että some-kanavillaan. Kuvan yhteydessä mainitaan työn tekijä ja kuvan ottaja.

Kilpailun voittajalle on luvassa tuotepalkintopaketti, jonka sisältö ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin. Mukana on ainakin kappale kirjaa Kauko Kivitasku ja kadonnut onnenkivi sekä Nukkekotiyhdistyksen keräilykalustepaketteja.

Osa kilpailutöistä kutsutaan näytteille Suuri Snadi -tapahtumaan 5.-6.10. Otahalliin Espoon Otaniemeen. Näyttelytyön voit lähettää postitse, jos olet rakentanut sen kestävästi ja sisältö on tukevasti kiinnitetty paikoilleen. Muussa tapauksessa näyttelytyö tulee itse kuljettaa paikalle. Näyttelytöiden tuojat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!