lauantai 24. marraskuuta 2018

Nukkekotiyhdistyksen jäsenrekisteri on muuttanut!

Nukkekotiyhdistyksen jäsenrekisteri on muuttanut Yhdistysavaimeen. Uudet jäsenet voivat suoraan liittyä jäseniksi täyttämällä jäsenhakemuksen osoitteessa: https://nukkekotiyhdistys.yhdistysavain.fi/
Kun olemme hyväksyneet hakemuksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse jäsenmaksun. Odota siis henkilökohtaista laskuasi hetki, toimimme vapaaehtoisvoimin :)

Samalla muuttuu myös vanhojen jäsenten jäsenmaksukäytäntömme. Ethän maksa enää tilisiirrolla ja viestillä jäsenmaksuasi, vaan odota sähköpostitse saapuvaa henkilökohtaista maksuasi (maksathan sen myös omalla viitteelläsi). Sähköpostittomat jäsenet saavat laskunsa postitse. Huomioi myös, että tilimme muuttui toukokuussa, tarkista ettet maksa vanhalle tilille!

Oletko muuttanut? Muistathan ettemme saa maistraatista uusia osoitteita, vaan osoitteenmuutos pitää tehdä meille erikseen. Haluatko tarkistaa että meillä on oikea osoitteesi/sähköpostiosoitteesi? Jäsenet voivat kirjautua Yhdistysavaimeen sähköpostiosoitteellaan ja tarkastaa ja korjata tietojansa. Näin se onnistuu:

1. Mene osoitteeseen https://nukkekotiyhdistys.yhdistysavain.fi/.
2. Klikkaa alalaidan copyright-merkkiä
3. Klikkaa "Unohditko tai haluatko luoda salasanan?"
4. Täytä rekisterissämme oleva sähköpostiosoitteesi. Saat tuohon sähköpostiisi linkin, jolla luoda salasana Yhdistysavaimeen.

5. Palaa Yhdistysavaimen etusivulle https://nukkekotiyhdistys.yhdistysavain.fi/, klikkaa jälleen copyright-merkkiä ja kirjaudu sähköpostillasi ja juuri luomallasi salasanalla. Näet seuraavaksi yhteystietosi, ja voit tarkastaa että ne ovat oikein.

Eikö toimi? Ehkä meillä ei ole sähköpostiosoitettasi. Lähetä se meille jasenrekisteri@nukkekotiyhdistys.fi niin hoidetaan asia kuntoon :)

Jos yrität kirjautua kännykällä tai tabletilla, copyright-merkin linkki saattaa olla siirtynyt johonkin merkin ympäristöön. Kannattaa kokeilla nakutella vähän siitä ympäristöstä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!